| Masalar | |
|
+5Fred Tom Weasley Hermione Granger marry Potter Deny Fear ashley Potter 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:10 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:10 pm | |
| Ash ağlayarak metal cafeden içeri girdi nerede olduğunu bilmiyordu bir masa buldu ve oturdu hala ağlıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:24 pm | |
| ash oradaki insanların ona baktığını görünce hemen masadan kalktı hala ağlamaya devam ediyordu koşarak cafeden ayrıldı daha sonra şatoya doğru koştu ilk işi kızlar yatakhanesine gidip yumuşacık yatağına girip orada ağlamaktı | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:39 pm | |
| Deny muggle'ların arasında dolaşmaktan zevk alıyordu Metal kafe adlı bir yere geldi domuz kafasından çok daha değişik ve aydınlıktı kendisine kola söyledi ve beklemeye başladı. | |
|
| |
marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:42 pm | |
| marry dükkandan içeri girrek denny masasına doğru yürüdü ve oturabilirmiyim dedi güümseyerek.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:44 pm | |
| Deny Marry'nin gelmesine şaşırmıştı çünkü burada pek büyücü görmeyi düşlemiyordu belki Muggle arkadaşlarını görebilirdi ardından
"Tabiki oturabilirsin." dedi ve kolası gelmişti kolayı yudumlayıp
"İstermisin sende ?" dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:45 pm | |
| marry deny'e bakarak yok sağol pek fazla vaktim yok öylesine geldim canım sıkkında biraz dedi deny bakarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:49 pm | |
| Deny braz düşündü ardından
"Canını ne sıktıki?" dedi sakince. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:51 pm | |
| marry deny'e bakarak aslında bazı arkadaşlar desek ii olur dedi gülümsemeye çalışarak daha sonra deny üzgünüm geç oldu gitmem lazım istersen beraber gidelim dedi gülümseyrek hem giderken konuşuruz dedi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 18, 2008 11:54 pm | |
| Deny biraz gülümsedi ardından kolasını bitirdi elini kot pantolondan muggle parası çıkartıp masaya koydu ve ayaklandı ardından
"Tamam gidelim." dedi ve Metal Cafe'den beraber ayrıldılar. | |
|
| |
Hermione Granger 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 122 Rp Partneri : Harry Potter Kayıt tarihi : 20/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Masalar C.tesi Ocak 19, 2008 11:11 am | |
| Dr.Hermione muggle olan kişilere alışıktı. Metal cafe adlı bir yere geldi ve bir masaya oturdu.Etrafını izlemeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar C.tesi Ocak 19, 2008 10:40 pm | |
| Ash metal cafeden içeri girdi dün burada kötü bir anısı olmuştu fakat bugün çok iyiydi ve müzik dinlemeye gelmişti bir masaya oturdu ve kola istedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar C.tesi Ocak 19, 2008 10:42 pm | |
| Deny bugünde muggle'larına arasına girmişti muggle'larla konuşmayı seviyordu arada bir yolda tanıdıkları çıkıyor onlara selam veriyor nerede olduğu ile ilgili bir sürü yalan söylüyordu bazılarına taşındık bazılarına yatılı okula gittim diyordu . Ama hergün geldiği yerde Ashley vardı yanına gidip
"Merhaba nasılsın ?" dedi ve oturup kendisine bir kola istedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar C.tesi Ocak 19, 2008 10:44 pm | |
| Ash gelenin deny olmasına çok sevinmişti kolasını yudumlarken ''iyiyim deny ya sen nasılsın dedi gülümseyerek '' | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar C.tesi Ocak 19, 2008 10:45 pm | |
| Deny gülümseyerek kolasını aldı garsondan ve
"Bende iyiyim . Muggle'ların arasına çok gelirmisin ?" dedi ve koladan bir yudum daha almıştı asiti kaçmış kola getirmişlerdi garsona söyledi ve başka bir kola istedi ,taze. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar C.tesi Ocak 19, 2008 10:47 pm | |
| Ash denye gülümsedi ve ''muggleri severim derli toplu titiz insanlardır '' dedi. Birkaç tanede muggle arkadaşım var tatilde bazen görüşüyoruz dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar C.tesi Ocak 19, 2008 11:27 pm | |
| Deny biraz gülümsedi kendisinin bir çok Muggle arkadaşı vardı
"Benim bir sürü." dedi gülerek ardından kolasından bir yudum daha aldı ve ekledi
"Galleon kullanmazlar muggle paran varmı ? Dolar falan."
Dedi kendisi bunları bulabilmekte güçlük çekmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Paz Ocak 20, 2008 6:58 pm | |
| Ash gülümsedi ve ''Tabikide var dedi yoksa neden burada takılıyım ki'' Sonra kolasından bir yudum daha aldı ve arkasına yaslandı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Paz Ocak 20, 2008 7:04 pm | |
| Deny hafif gülümsedi tabiki parası olmasa buralarda takılmazdı çok saçma olmuştu herhalde ardından bir yudum daha aldı kolasından bir yudum daha aldı biraz durduktan sonra elini cebine atıp birkaç dolar çıkardı ve masaya koyarak
"Ben gidiyorum , hadi beraber gidelim." dedi ve Ashley ile beraber oradan ayrıldılar. | |
|
| |
Fred Tom Weasley 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 32 Rp Partneri : Ashley Potter Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : 1.Sınıf Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 25, 2008 6:29 pm | |
| Tom soğuktan üşümüş bir şekilde elleri ceplerinde yürüyordu.Uzun bir süre sonra cafelerden birine girdi.Masalara baktıktan sonra cam kenarındaki masaya oturdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 25, 2008 6:31 pm | |
| marry dükkandan içeri girerek boş masa aramaya başlamıştı ileride tom'un yanlız olduğunu görü ve yanına giderek oturabilirmiyim dedi tom'a gülümseyrek | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 32 Rp Partneri : Ashley Potter Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : 1.Sınıf Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 25, 2008 6:33 pm | |
| Tom,marry'i görünce gülümsedi.Piercing'le oynayarak:"Selam canım otursana.."dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 25, 2008 6:36 pm | |
| marry tom'un yanındaki sandalyeye oturarak nasılsın görüşmeyeli dedi tom'a bakarak en son görüştüklerinde ikizi ashleyde ordaydı diye düşünmeye başladı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 25, 2008 6:38 pm | |
| Tom bir anda ayağa kalktı:"şey benim gitmem gerek,sende burda durma hadi kalk"dedi ve birlikte dışarı çıktılar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masalar Cuma Ocak 25, 2008 8:40 pm | |
| Ash çok mutluydu içi içine sığmıyordu.Nereye gittiğini bilmiyordu.Kendine geldiğinde metal cafenin önünde olduğunu farketti içeri girdi ve bir kola istedi. | |
|
| |
| Masalar | |
|