| ___Masa 1___ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
JoJo Weasley
Mesaj Sayısı : 98 Rp Partneri : David Unicorn : )) Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Doktorum:)) Kayıt tarihi : 31/12/07
| |
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Ptsi Ocak 28, 2008 11:44 am | |
| Sofia günün erken saatlerinde kalkmıştı. Bugün kendini çok zinde hissediyordu. İçinde nedenini bilmediği bir mutluluk vardı . Ama biricik arkadaşı jojoyu uzun bir zamandan beri görmediği için çok özlemişiti. Pazartesi günleri dükkanı erken açtığı aklına geldi ve hazırlandıktan sonra balyumruk şeker dükkanına gitti. İçeri girdiğinde kimsenin olmadığını anladı. Sandalyesinde jojo oturuyordu ona gitti sarıldı ve" canım ne zmandan beri görüşemiyoruz seni çok özleidm" dedi.... | |
|
| |
JoJo Weasley
Mesaj Sayısı : 98 Rp Partneri : David Unicorn : )) Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Doktorum:)) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Ptsi Ocak 28, 2008 11:51 am | |
| JoJo sofia ya gülümsedi ve evet haklısın canım ben hastane kanadına o kadar çok uğramıyorum.Çünlü öğrenciler olmadığı için işte yok sen geç otur benim burada kalmam gerek dedi. Göz ucuylada ashleye baktı ashleyi daha yeni hatırlıyordu testraller ısırdığı için hastane kanadına gelmişti. | |
|
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Ptsi Ocak 28, 2008 11:54 am | |
| Sofia jojoya baktı tamam tatlım bne oturuyorum işin bitince gelirsin dedi o anda ash ın geldiğini gördü ona gülümsedi ve selam ash naber dedi. ARdından da bir masaya oturdu... | |
|
| |
ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Ptsi Ocak 28, 2008 11:54 am | |
| Ashley ayağını sürerek doktor olduğunuı anladığı bayanın yanına gitti ve masaya oturdu ismimi nereden biliyorsunuz dr. dedi ve gülümsedi.
| |
|
| |
Sofia ßoutella
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Ptsi Ocak 28, 2008 11:57 am | |
| Sofia Ashı tanıyordu jojo sofiaya bashetmişti...kıza dönerek" ojo bashetmişti fakat sen benim doktor olduğumu nerden anladın tatlm" dedi... | |
|
| |
ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Ptsi Ocak 28, 2008 12:13 pm | |
| ash gülümseyerek hastane kanadında isminizi görmüştüm de dedi sonra biras daha durdu sandalesini geriye çekti ve benim artık gitmem gerek kusura bakmayın dedi şeker poşetinide masadan aldı ve kadaya doğru yürümeye başladı . | |
|
| |
Sofia ßoutella
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Ptsi Ocak 28, 2008 12:13 pm | |
| Sofia da oradan ayrıldı... | |
|
| |
marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Perş. Şub. 07, 2008 12:39 pm | |
| Marry sabah erkenden kalkpı buraya gelmişti Nedense canı çok sıkılıyordu tatilde.Dükkandan içeri girdi ve masaya oturdu.. | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Perş. Şub. 07, 2008 12:47 pm | |
| Deny Hogsmeade'de geziniyordu domuz kafası artık canını sıkmaya başlamıştı hiç bir hareket olmadığını düşünüyordu.Hogsmeade'de Bal Yumruk'unun önünden geçerken Marry'nin bir masada oturduğunu gördü.Yanına giderek bir sandalye çekti ve
"Merhaba . Naber?"
dedi ve sandalyeye oturdu . | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Perş. Şub. 07, 2008 12:51 pm | |
| Marry Deny'i görünce çok şaşırdı Deny hiç burada beklemiyordu..Deny'e bakarak Sen ve burası,şaşırdım seni burada görünce dedi gülümseyerek... | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Perş. Şub. 07, 2008 1:00 pm | |
| Deny Marry'nin
"Sen ve burası,şaşırdım seni burada görünce"
demesi üzerine fazla şaşırmamıştı çünkü buraya pek gelmezdi burası onun pek gözde bir yeri değildi ve
"Evet buraya pek gelmediğimi bilirsin." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: ___Masa 1___ Perş. Şub. 07, 2008 1:04 pm | |
| Mary Deny'e bakarak noldu gözde yerlerinde sıkıldınmı,Aslında bakarsan bende buraya pek gelmiyorum ama değişiklik olsun diye geldim her zaman aynı yerler sıkıyor insanı dedi gülümseyrek Biraz dükkanı izleridkten sonra ee hayat nasıl gidiyor dedi Deny'e bakarak | |
|
| |
| ___Masa 1___ | |
|