| || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || | |
|
+7Ashley Tisdale Searlus Gaius L'Ombre Debbié D. Devilish Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Eva J. Akira Kaulitz Euriel Jamie d'Estaign 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 5:56 pm | |
| Niye lem ne gıcıklık ettim sana.(erce ilen ruh ikizi gibi hissettim kendimi birden ) | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 6:19 pm | |
| | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| |
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 6:27 pm | |
| Eed benim de | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 6:51 pm | |
| Ben senin bildiğim ö.y.lerden deelim tamam mı? | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| |
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 9:29 pm | |
| ödd lütfen (Ölümcül Derecede DÖVÜLECEKLERİM) | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 9:31 pm | |
| Ölümcül Derecede Döveceklerim daha mantıklı diil mi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 9:32 pm | |
| Zuhahahahaa sen daha beni tanımıyorsun sen düşmanlarım diye ekle sonrasına karışma. | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 9:33 pm | |
| Emin ol sen beni henüz tanımıosun senin yerinde olsaydım tanımak da istemesdim | |
|
| |
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 9:34 pm | |
| tanışırız zamanla zaten bu sitede beni tanıyan 3 kişi var . | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 9:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 9:35 pm | |
| ben deny tanıştığıma memnun oldum. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Salı Ocak 01, 2008 11:19 pm | |
| Aa ne güzel adın varmış daha önce bilmiyordum. Ben de Searlus'um benle de tanış onun eski yavuklusuydum sonuçta o da Euriel Jamie yeni yeni öğrendik bu isimleri vaşş... | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:04 am | |
| Yavrum benim yavuklum olması için elimden geleni ardıma koymucam | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:06 am | |
| Kimsenin yavuklusu olmujam lem aa şunlara bak hç bana soran yok | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:08 am | |
| sana niye soralm kadın dediğin yarım akıllı olur hem ben sana küstüm gidiyorum bu başlıktan ....................................................... | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:11 am | |
| Naptım lem | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:14 am | |
| bir de naptım diyor yaa hıh | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:15 am | |
| Ama ciddi ciddi naptm zuhaha xD | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:18 am | |
| hiçç trip atasım geldi zuhaha | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:19 am | |
| Ben sana tribin alasını atarım görürsün hadin yürü git lejatımdan hade | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:23 am | |
| gidiyorum iştee ............................ciddiyim bu sefer | |
|
| |
| || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || | |
|