| || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || | |
|
+7Ashley Tisdale Searlus Gaius L'Ombre Debbié D. Devilish Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Eva J. Akira Kaulitz Euriel Jamie d'Estaign 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:24 am | |
| Gitme lem taam acıdım -_- | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:26 am | |
| sen nerden acıcakmışın asıl benim acımamgerek kapan ayaklarıma gitmeyim | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:27 am | |
| Sen hala burda msın | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:30 am | |
| :dünüsdençoooookçokuzaklardaolanyasminsmili: ne dediiin duyamayoom çok uzak kalayon sesin derinden geleyoo!!!!! | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:31 am | |
| :bişiduymayandenüssmişeysti: | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:34 am | |
| :kendihalindetakılıphindsitancevizlihavaiikokteyliniiçenveyakışıklıhavailidelikanlılırısüzüpduranyasminsmli: | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:35 am | |
| :hapşurupdurandünüssmişeysti: | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:38 am | |
| :güneşintadnıçıkartıpbronzlaşanyasminsmili: | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:38 am | |
| :yasminiözleyendnüssmişeysti: | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 12:40 am | |
| :denüzühiçözlemeyenyakışıklıhavailerlegününgünedenyasminsmili: | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 1:02 am | |
| rp yazıyorum buraya yuppi | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 1:05 am | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 1:23 am | |
| Dünüzün başlığı yaptık işte | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 1:34 am | |
| Eh iyi madem bence yeter bu kadar | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 4:56 pm | |
| Ayh.. Bayılazaam... Naptın lem başlııma hadi gidin istemiorum kimseyi lejantımda | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Çarş. Ocak 02, 2008 10:06 pm | |
| öffffff dünüz nerde kaldın yaa roman yazma | |
|
| |
| || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || | |
|