| göl kenarı | |
|
+23JoJo Weasley Deny Fear Rihanna Black Breeze Angelina Potter Hilary Potter Sammy Potter Shaina Twain marry Potter ashley Potter Eragon James Black Euriel Jamie d'Estaign David Unicorn Eva J. Akira Kaulitz Amy Lee Ginny Elisabeth Potter Debbié D. Devilish Hermione Granger Aslı Enver HermioneGranger Maynard J. Lotthenburg Emma Spinley Brian Justin Black amy bluff 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:18 pm | |
| David bu gün göl kenarına ikinci gidişi olmak üzere göl kenarına geldi.İki kardeşi görünce hemen yanlarına gitti: "selam kızlar nasılsınız" dedi. | |
|
| |
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:19 pm | |
| Hilary Angelinayı görünce çok mutlu olmustu.Onu çok özlemişti.2 gündür görüşemiyorlardı. ''İyiki geldin Angelina seni çok özledim'' Sonra David'e dönerek: ''Biz iyiyiz.Ya sen nasılsın''?dedi. | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:25 pm | |
| David "bende iyim " dedi "ee napıyosunuz?" diye sordu. | |
|
| |
Breeze Angelina Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:25 pm | |
| Angelina gelenin David olduğunu gördü.Gülümsedi. "Selam David.Biz iyiyis işte hasret gideriyoruz.Sen nasılsın?"dedi. Davidle baloda tanışmışlardı. | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:27 pm | |
| "iyiyim bende işte,sıkıldım geldm" dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:30 pm | |
| Hilary ikisine bakarak: ''Ben burayı çok seviyorum.Burası beni çok rahatlatıyor.'' Havaya bakarak: ''Havada çok güzel değil mi?'' | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:33 pm | |
| David evet anlamında başını salladı. "bende burayı çok seviyorum" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:38 pm | |
| Hilary gülümseyerek: ''Derslerin nasıl'' diye sordu. | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:39 pm | |
| David cevap verdi: "ehh kehanet haricinde iyiler,seninkiler?" | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:44 pm | |
| Hilarynin dersleri iyiydi.Tek sorunu bitkibilimdi.Nedense o dersi birtürlü sevemiyordu. ''Benimde iyi bende kehanet dersini çok seviyorum.Ama birtürlü sevemediğim bir ders var.Oda bitkibilim.Birtülü ısınamadım o derse..''dedi zoraki bir gülümsemeyle.. | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:52 pm | |
| David sıkılmıştı ve Hilary'e: "içeri girelim mi ben içeri giriyorum" dedi ve yavaş atımlarla ilerledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 12:54 pm | |
| Hilary: ''Tamam bende geliyorum.Benide bekle !'' dedi ve oradan ayrıldılar.
| |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 1:46 pm | |
| Deny kendi kendine düşünceli düşünceli döl kenarına geldi gölün eşsiz durgunlupu iyi geliyordu arada bir sinirleniyor burası onun sinirini alıyordu gölü güzel gören bir yerde oturarak etrafına bakındı öğlen olmuştu ama kimse burda değildi zaten çoğunlukla akşamları millet sevgilileri ile buraya geliyorlardı . out = Buda 900. mesaj
En son tarafından C.tesi Ara. 29, 2007 1:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 1:55 pm | |
| Tarja Deny'i gördüğü için geldi
Vay vay vay,ben seni dünden sonra çıkmassın sanmıştım ama çıkmışsın Sinek İlacının Peşinden Giden Psikopat Sivrisinek misali...
out:ustdan aldığn lafı ustaya sat:afro: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:00 pm | |
| Deny hafif gülümsedi ardından ayağa kalkarken "Tanıştığıma memnun oldum Süte alerjisi olan İnek." dedi . Ve yeni tanışırcasına elini uzattı dalga geçmek maksatlı ardından ekledi "Bakıyorumda koruman senden sonra geliyor bugün nerde yokmu ortalıkta." dedi . | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:04 pm | |
| sesli bir biçmde güldü Eragon mu?Ben onun geldiğini bile bilmiyordum ama benle uraşma!Biz ÖLÜMYİYENLER,bilirsin acımayıs! Sölemişti işte artık Eragon'da gelmişti,kesin öğrencekti artık. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:08 pm | |
| Deny biraz durdu bu kadar kolay olacağını sanmıyordu tekrar yere otururken
"Saol beni fazla uğraştırmadın , ee siz ölümyiyenler derken kaç kişi ve kimler . " dedi onu küçümsiyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:10 pm | |
| Genelleme bütün Dünya'daki Ölümyiyenler
Deny'nin bileğini tutup geriye ittirdi Dişlerini sıkark:
Beni bir daha küçmsemeye kalkma Ha bu arada saklamamın bi gereği yoktu... | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:15 pm | |
| Deny gülümsedi gerçekten yazıktı bunlara duygu muygu hiç birşey yoktu bunun gibilerde ardından "Seni küçümsersem o korumana mı söylersin belkide şuan burda. bu arada sormak istediğim iki şey var. birincisi kolundaki amblem asla geçmez peki nasıl görünmez yaptın. ikincisi . O şey neye benziyor çok meraklıyımdır. " içinden kıkır kıkır gülmek geliyordu ama hayla şaşırmıştı çünkü şu ölümyiyen buraya gelmemişti şuana kadar. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:22 pm | |
| Kes sesini,Onu ben çağırmadım tekrar söylüyorum o kendisi geldi...Bilirsin fazla merak... Deny'e çok sinir olmuştu kendisiyle dalga geçtiğinin farkındaydı ama şimdi insansı Tarja çıkmıştı herkez ölümyiyenlerden nefret eder ama,ölümyiyen niye öle olmuş bilmez,yargısız infaz aslında bizm yaptığımda bi yargısız infaz fakat dierleri iyiler bunu yaparlrsa bizden ne farkları kalıyo ki,ha bide öldürseler tam olcak yani içlerindekileri çıkarsalar... | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:27 pm | |
| Deny biraz şaşırmıştı hiç böle bir şeyle karşı kaşıya geleceğini tahmin etmiyordu ardından "Hiç kurtulmayı denedin mi , hiç bir bilene başvurmayı denedin mi ? " dedi bu kadar dalga yeterdi ama belkide Tarja'da oyun oynuyordu iş baya tahlikeliydi belinde bir asa vardı onu kullanmayı hiç istemiyordu ama bu kızın ne yapacağını hiç bilmiyordu tam asasını almak için hamle yapmıştı ki... | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:33 pm | |
| Hayır,denemedim,düşünmedimde diil hani ama canımı seviyorum... Deny'nin asasını aldığını görünce,oda asasını çizmesinden çıkarıp: expelliarmus Lütfen,şu an yaptığın şey ne biliyorsun dimi!
| |
|
| |
ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:37 pm | |
| Ash kendini yorgun hissediyordu...göl kenarına geldi ve bir bankın üzerine oturdu. | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:41 pm | |
| David Avril le beraber çimlerin üstünde ayrılırken göl kenarına da uğradı.Tarja ile Deny'nin çatıştığını gördü.Ash de ordaydı hemen oraya geldi ve: "Burda neler oluyo" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:43 pm | |
| out:yaa sanne ya sır sır bi kere o=)) | |
|
| |
| göl kenarı | |
|