| göl kenarı | |
|
+23JoJo Weasley Deny Fear Rihanna Black Breeze Angelina Potter Hilary Potter Sammy Potter Shaina Twain marry Potter ashley Potter Eragon James Black Euriel Jamie d'Estaign David Unicorn Eva J. Akira Kaulitz Amy Lee Ginny Elisabeth Potter Debbié D. Devilish Hermione Granger Aslı Enver HermioneGranger Maynard J. Lotthenburg Emma Spinley Brian Justin Black amy bluff 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:44 pm | |
| Deny uçan asasını görünce kendini şaşkın hisseddi şuanda. Ardından "Evet şuanda bir Ölümyiyene asa çekmek üzereydim." dedi gülümserken ardından devam etti "Asanı sakladığın yer iyiymiş." | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 2:46 pm | |
| out:beni aranıza almadınız gidiom ben =) | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 3:06 pm | |
| Deny yerden asasını ucundan tutup aldı ve beline tekrar koyarak oradan uzaklaştı zaten söyleyecekti öncelikle Ginny'ye beraber işin izinmi sürmüşlerdi nasıl olsa. | |
|
| |
Shaina Twain 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 31 Rp Partneri : A.r.A.n.I.y.O.r.... Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 7:17 pm | |
| Shaina havanın kararmasına sevindi.Ona göre bugün gündüz çok uzun sürmüştü.Göl kenarındaki banklardan birine oturdu.Ve gölün sakin bir şekilde dalgalanışını seyretti.Ağaçların arasından Deny'nin kendisine doğru gelmekte olduğunu gördü.Deny Shaina'nın yanına oturdu.Shaina deny'e gülümseyerek "Selam,naber Deny" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 7:24 pm | |
| out = Ben gelmedim ki beni geliyoemuş gibi gösterip yanına tutturamazsın. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 31 Rp Partneri : A.r.A.n.I.y.O.r.... Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 7:27 pm | |
| Out:yanlışımı bulmasan olmaz:)
Shaina havanın kararmasına sevindi.Ona göre bugün gündüz çok uzun sürmüştü.Göl kenarındaki banklardan birine oturdu.Ve gölün sakin bir şekilde dalgalanışını seyretti.Ağaçların arasından Deny'nin kendisine doğru gelmekte olduğunu gördü.Shaina deny'e gülümseyerek "Selam,naber Deny" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 7:36 pm | |
| out : ohoo ben daha çok yanlışını bulurumda neyse bu arada ben gelmiyecem vede şuanda hem çimlerin üzerinde hemde burdasın ikisinden birini seç. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 7:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 7:42 pm | |
| out = O zaman buradan uzakaştığını yazsana. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 7:47 pm | |
| Shaina hızla oradan uzaklaştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 10:03 pm | |
| Shaina göl kenarında sessizce oturuyordu.Canı sıkkkındı ileriden kendisine doğru gelmekte olan marryi gördü "Selam mary" dedi istesede gülemiyroduu | |
|
| |
marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 10:06 pm | |
| marry shainayı görünce sevindi ve gülümseyerek merhaba shaina dedi. shaina kötü görünüyordu ve onun yanına oturarak sen iyimisin dedi tedirgince. | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 10:08 pm | |
| pek sayılmam" dedi shaina .yalnızlığın acımasızlığını ilk defa şu anda hissediyorum dedi üzüntülü bir tavırla.Bir türlü ikisininde sevglisi olamamıştı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 10:14 pm | |
| marry gülümseyerk takma kafana dedi. bak ben hiç takıyormuyum olur zamanla tamammı moral bazmaya gelmess dedi arkadaşına bakarak | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 10:15 pm | |
| ya tamam ama bazıları çok iyi anlaşıp sonra yüzüne bile bakmıyor insanın böyle olunca çok üzülüyorum dedi shaina marrye dönerek | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 10:20 pm | |
| marry shainanın bu kouyu gerçekten ciddiye aldığına görünce üzüldu ve gülümseyerek bozma o güzel moralini sen tmm zamanla olur bence dedi teselli edercesine | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 10:25 pm | |
| İNŞ DEDİ SHAİNANIN KEYFİ YERİNE GELMİŞE BENZİYORDU | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı C.tesi Ara. 29, 2007 10:26 pm | |
| Shaina üşümüştü marry ile birlikte okula gitiler | |
|
| |
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Paz Ara. 30, 2007 12:52 pm | |
| Hilary sabah erkenden uyanıp,kahvaltısını etmiş buraya gelmişti.Boş zamanlarını burada geçirmeye bayılıyordu. Temiz havasını ve gölün güzelliğini çok seviyordu. Hilary daha Angelina'nın gelmediğini görünce yavaş yavaş yürümeye devam etti.Onu çok özlemişti.Ona çok iyi bir haberi vardı. Hilarynin elinde sarı bir zarf vardı.Bunu Angelinayla paylaşmak istiyordu. Hilary hem mutlu hemde biraz hüzünlüydü.Kardeşinin biran önce gelmesini istiyordu. Hilary banka oturdu ve gölü seyretmeye başladı.
| |
|
| |
Breeze Angelina Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Paz Ara. 30, 2007 1:02 pm | |
| Angelina heyecanla Shaina'nın yanından ayrılıp Hilary'nin yanına geldi.Hilary'nin elindeki zarfta ne olduğunu çok merak ediyordu. "Merhaba canım.O da ne öyle yoksa bir aşk mektubu mu aldın?"dedi kıkırdayarak. Angelina zarfın içinde ne olduğunu çok merak ediyordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Paz Ara. 30, 2007 1:07 pm | |
| Hilary Angelinayı görünce : ''Nihayet yani Angelina kaç saatir seni bekliyorum burda ! Herneyse,hayır aşk mektubu filan değil''.dedi gülümseyerek. Hilary Angelinanın tahmin etmesini istiyordu.İnsanları meraklandırmaya bayılıyordu.Özelliklede ikiz kız kardeşini..Hilary kıkırdayarak: ''Hadi bakaLım tahmin et''dedi en şımarık tavrıyLa .. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Paz Ara. 30, 2007 1:13 pm | |
| Angelina Hilary'nin her zamanki muzipliğinin tuttuğunu farketti.Meraklı bir ifadeyle, "Kimden ya?Ben nerden bileyim şimdi bunun kimden olduğunu?"dedi. Sonra elini başına doğru koyup düşünüyormuş gibi yaptı.Muzip muzip gülerek, "Yoksa beni modellik için mi çağırıyorlar."dedi.Yine aynı gülümsemesiyle havalı bir tavırla uzun sarı saçlarını savurttu. . | |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı Paz Ara. 30, 2007 1:17 pm | |
| Hilary Angelinaya dik dik kıkırdayarak baktı. ''Sen birkez ciddi düşünemez misin Angelina ? AkLın fikrin başka işlerde değil mi ? Yok aşk mektubuymuş yok modellikmiş ! Ciddi düşün biraz.BuLacaksın..'' Sonra bir kahkaha atarak devam etti: ''Mektup genellikle ne için atıLır?'' Hilary Angelinaya baktı.Onu meraklandırmak çok hoşuna gidiyordu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: göl kenarı Paz Ara. 30, 2007 1:24 pm | |
| Angelina gülerek, "Bilmem haberleşmek için olabilir mi?"dedi. Aslında mektubun ailesinden geldiğini çok iyi biliyordu.Ama Hilary'le bu oyunu oynamayı çok severdi.Yine aynı havayla, "Hilary uzatma canım.Söyle kaç Galleon teklif ediyorlarmış."dedi muzip muzip gülerek. | |
|
| |
| göl kenarı | |
|