| Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin | |
|
+26ashley Potter Makoto Aino Matsuo Sofia ßoutella Fred Tom Weasley Searlus Gaius L'Ombre Euriel Jamie d'Estaign Brian Justin Black Hermione Granger Lisa Murder Serah Cesilla Asher Marissa I. V. Gaunt Francesca V. Panarello Deny Fear Lolita Sarah M. Weasley Maynard J. Lotthenburg Ronald Weasley Jim Wainwright David Unicorn Melody Y. Black Debbié D. Devilish Amy Lee Ginny Elisabeth Potter Hilary Potter Breeze Angelina Potter Eva J. Akira Kaulitz Avril Lily S.Gaunt 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 08, 2008 8:06 pm | |
| Ayh... Yok bu sefer ben katletmedim, anladı katletjeemi kapandı şimdi de açılmıo :V | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 08, 2008 9:06 pm | |
| Ee o kadar hastanelik edersen öyle olar tabi kendin ettin kendin buldun | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| |
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 6:05 pm | |
| Çatlağın teki müdür bozuntusu deli biraz tahtasi eksik mine tutkulu muhabettide çok kötü şaka şaka iyi biri | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 6:54 pm | |
| ya slytherin sorumlusu ne olur kötü olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 6:57 pm | |
| Ha hemen fırlattı.Herkeste bunu diyor Slytherin kotu ama mecazen oyle yakından uzaktan alakası yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 7:01 pm | |
| ya cnm tmm iyisin arslanım sakin ol | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 7:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 7:06 pm | |
| ay cnm beni taniyamamişsin bu gün sana oyun oynadim okumadın mı? diyer oyunda yazdığımı ya içten söylüyorum iyi biri bazen kavga ederiz ama iyi birisi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 7:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 7:15 pm | |
| Du gauner du! anlamını anlayan anladı D: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 7:18 pm | |
| o ne be anlamadım anlatsana ya offf iyi birisi dedik yzma artik | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 7:19 pm | |
| Anlamını bilene sor ben biliyorum ama soylemem... D: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Ocak 09, 2008 7:44 pm | |
| yaaaaaaaaaaaaaaaaaa arslan sen görürsün | |
|
| |
| |
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 10, 2008 7:40 pm | |
| Dogru, şekerlikten yakında şeker hastası olcam En iyi Kna[K]-e'm | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 10, 2008 7:50 pm | |
| - Bill T. Kaulitz demiş ki:
- Du gauner du! anlamını anlayan anladı D:
üçkâğıtçı demek=)) iyi...fazla klişe oldu ama tam tanımlanamıyoo:scratch: | |
|
| |
Avril Lily S.Gaunt 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 194 Rp Partneri : Aranıyo!! Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 10, 2008 8:34 pm | |
| Tanıdığım biri seferimm... | |
|
| |
Marissa I. V. Gaunt
Mesaj Sayısı : 59 Rp Partneri : Bill T. Kaulitz Mücadelede Tarafı : Gaunt Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 10, 2008 8:36 pm | |
| çok cadı ve iyi bir kişilik | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 10, 2008 11:35 pm | |
| - G. Tarja Kaulitz demiş ki:
- Bill T. Kaulitz demiş ki:
- Du gauner du! anlamını anlayan anladı D:
üçkâğıtçı demek=))
iyi...fazla klişe oldu ama tam tanımlanamıyoo:scratch: oyle bisey degil...[üc kagıtcı degil yanlıs anlanmasın] --------------------------------------------------------- Benim Askhom | |
|
| |
| Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin | |
|