| Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin | |
|
+26ashley Potter Makoto Aino Matsuo Sofia ßoutella Fred Tom Weasley Searlus Gaius L'Ombre Euriel Jamie d'Estaign Brian Justin Black Hermione Granger Lisa Murder Serah Cesilla Asher Marissa I. V. Gaunt Francesca V. Panarello Deny Fear Lolita Sarah M. Weasley Maynard J. Lotthenburg Ronald Weasley Jim Wainwright David Unicorn Melody Y. Black Debbié D. Devilish Amy Lee Ginny Elisabeth Potter Hilary Potter Breeze Angelina Potter Eva J. Akira Kaulitz Avril Lily S.Gaunt 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 2:15 pm | |
| - Bill T. Kaulitz demiş ki:
- Cok kotu biri
sen daha kötüsün hıh yawfacebookda beni şeytan arkisi olarak seçmiş biri onu bir elime geçirirsem aah ah. (zaten facebookuma elime geçiremeyeceğim birini kolay kolay eklemiyorum | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 3:09 pm | |
| gerçek hayyatta iyi olabilir..ama rp de düşman:D | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 5:43 pm | |
| Iskalamış olduğunu tahmin ettiğim biri | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 6:06 pm | |
| Janımın dışkısı şahsiyet ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 7:49 pm | |
| | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 8:21 pm | |
| Beni sevmeyen çamura düşsün dediğim kişijan ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 9:31 pm | |
| | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| |
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 9:46 pm | |
| yorum yok...ama bnden böük olduun kesn dimi? | |
|
| |
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| |
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| |
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 10:03 pm | |
| ben 11 büüksün dimi?? hala aynı... | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 10:45 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 11, 2008 11:24 pm | |
| Dışkımın canı olan şahsiyet | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 12, 2008 1:08 am | |
| Dorii nogutaaaaaa dorik dorik nogun noguuuuuuuuuuuuuuun! | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 12, 2008 10:51 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 12, 2008 11:12 am | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 12, 2008 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 12, 2008 9:35 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 12, 2008 10:12 pm | |
| Aslında benim ölüm yiyenim iyi biri sadece biraz akıldan sakat Daha katliam yapmadı ama ilerde yapabilir belki de Cici şahsiyetçik | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| |
| |
| Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin | |
|