| İstekler | |
|
+13Ashley Tisdale Deny Fear Melody Y. Black xd Avril Lavigne David Unicorn Mattéo G. F. Alacran Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Amy Lee Maynard J. Lotthenburg Kioko Y. Devilish Ronald Weasley 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: İstekler Cuma Kas. 16, 2007 3:17 pm | |
| İsteğinizmi Var Olumlu Birşeyse Hemen Yapalım |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: İstekler Paz Kas. 18, 2007 9:19 pm | |
| Weasley malikanesinin moderatörü olmam gerekmiomu?? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstekler Paz Kas. 18, 2007 9:40 pm | |
| Weasley Ailesini Sen Kurduysan Evet... |
|
| |
Kioko Y. Devilish
Mesaj Sayısı : 58 Rp Partneri : Yoq isteyen vasa lejanta yassın :) Mücadelede Tarafı : Devilish En Belirgin Özelliği : Profesörüm Kayıt tarihi : 24/11/07
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Kas. 28, 2007 9:55 pm | |
| z.a.y. lerin yerini sadece z.a.y. üyeleri görse daha mantıklı olmas mı | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Kas. 28, 2007 10:30 pm | |
| Olur, seherbazlar ve Ölüm yiyenler icinde gecerli.. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 1:44 pm | |
| Ya şu sitenin stilini eski hali daha güzeldi bence.Eskisi gibi yaparsanız daha iyi olur. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 2:19 pm | |
| buna ne arslan nede ben karışabilirim sitenin gerçek sahibi prof.harry potter olduğu için ona bağlı |
|
| |
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 4:33 pm | |
| Niye gercek sahibi benle Harry... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 5:37 pm | |
| sadece ferdi siteyi açan kişi kim o |
|
| |
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 5:52 pm | |
| Icini yapanda benim fikirlerde benim... [ ya iste ikimiz actik] | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 8:05 pm | |
| Asli Enver & Mine Fan Clubn Club Anti-Tikky Fan!! Tokio FAN!! Club Onur Kırış Fan Club gibi fantastik şeylerle alakası olmayan kulüpler bence kapanmalıdır... Kulüpler (out yerlerdir) ama sitenin fantastik akışını bozuyor isimlerde öyle bunlar sadece benim görüşlerim adminler ne yapar bilemem ve bir adminin adıda öyle | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 8:21 pm | |
| Tokio ve Tikky kalkmasini istemiyorum ama digerleri Cuma'ya kadar 2 uenin altinda olursa kapatilcak.. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 8:53 pm | |
| Rezalet!!! Dumbloder'un Ordusu yazıyor Aslında Dumbledore'un Ordusu Yazmalı | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 9:03 pm | |
| Biliorum düzeltimesi lazım bizde Melody'le bunu konuştuk.Eğer adminle düzeltirse.... | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 9:10 pm | |
| | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 17, 2007 9:57 pm | |
| Onur Kırış-Tokio Hotel-Aslı Enver resimlerinin kaldırılmasını istiyorum. Hadi TH ile Aslı neysede, o zibidinin resmini görünce midem bulanıyo yaa.. (: Adil olması içinde hepsinin kalkması gerek.. | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 19, 2007 11:34 am | |
| imazama yazdığım yazılar çıkmıo ???????????????? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 19, 2007 11:51 am | |
| profil seçenekler imzamı her zaman gösteri evet yap çıkar |
|
| |
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 19, 2007 2:14 pm | |
| - Mattéo G. F. Alacran demiş ki:
- Onur Kırış-Tokio Hotel-Aslı Enver resimlerinin kaldırılmasını istiyorum. Hadi TH ile Aslı neysede, o zibidinin resmini görünce midem bulanıyo yaa.. (: Adil olması içinde hepsinin kalkması gerek..
Hayır Tokio Hotel'de üe ler var..Aslı Enver'de de var ama digerleri silinecek ve su an siliyorum... | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 19, 2007 3:38 pm | |
| Bak sen adminsin diye ayrımcılık yapıyorsun biraz fantastik olun fantastiğini kaçırdınzı beaa | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 20, 2007 1:56 pm | |
| - Prof.Onur Kırış demiş ki:
- profil seçenekler imzamı her zaman gösteri evet yap çıkar
teşekkürler denicem =) | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ara. 21, 2007 3:27 am | |
| Prof. Avril Lavigne ölmüştür.. Gölde 5 dk kuralını ihlal etti rütbesini verin Üzgünüm Rütbesini ölü olarak değiştirin | |
|
| |
Avril Lavigne
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 30 Rp Partneri : eh zamanla oda olur Mücadelede Tarafı : yok En Belirgin Özelliği : Ravenclaw Mezunu Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ara. 21, 2007 3:39 am | |
| Ya ama saçma olmazmı.Yani bence pek de mantıklı sayılmaz çünkü sırf rp de lanet yedim diye siteye bir daha girmeyecekmiyim yani.Bana kalırsa saçma gibi.Ama bilemiyorum tabiki.Ona bakılırsa lanet yollayanında azkabana girmesi lazım.Eğer ben ölürsem Eragonda hapse girsin o zaman haksızlık olur çünkü. | |
|
| |
Eragon James Black
| |
| |
Avril Lavigne
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 30 Rp Partneri : eh zamanla oda olur Mücadelede Tarafı : yok En Belirgin Özelliği : Ravenclaw Mezunu Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ara. 21, 2007 3:48 am | |
| Çok komik canımmm.Banane kardeşim ya hem öldürüyo hemde serbestmi kalcak madem oda hapise girsin.Tübe tübe yaf | |
|
| |
| İstekler | |
|