| İstekler | |
|
+13Ashley Tisdale Deny Fear Melody Y. Black xd Avril Lavigne David Unicorn Mattéo G. F. Alacran Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Amy Lee Maynard J. Lotthenburg Kioko Y. Devilish Ronald Weasley 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 5:12 pm | |
| - Deny Fear demiş ki:
- Ama ölümyiyenler böle simsiyah olup uçuyor o zaman isteyende seherbaz gibi bembeyaz olup uçabilsin ?
Seherbazlar bembeyaz olup uçmaz ki.Sadece ö.y ler siyah giyiniyorlar.Seherbazlar normal olarak giyiniuorlar.Ayrıca o uçmak değil cisimlenmek.Uçmak deyince süpürge araya girmiş gibi oluyor.Ayrıca bir öğrenci seherbaz olamaz.Çünkü hiçbir onbir yaşında olan çocuk kara büyücü yakalayamaz. | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 5:13 pm | |
| Hayır seherbazlık meslek olduğu için olmaz ama Zümrüdüanka Yoldaşlığı'na üye olabilirsiniz...Ölüm yiyenlik 2. sınıflara özel olabilir... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 9:03 pm | |
| Ya tamam da neden bu konuyu Eragon belirlemiyor? Ölüm Yiyen başkanı o olduğuna göre kararları da onun belirlemesi lazım.Yani darılmayın ama yetkili olmanız herşeyde sizin söylediğinizin olmak zorunda olduğunu göstermez.Madem o görevli o seçsin yani.Sonuçta orada sadece alımları yapan bir süs eşyası değil Eragon.Bana kalırsa bırakın da o karar versin.Yanlış izlenim verip adminlere saygısızlık yapmak istemem ama sadece düşüncem buydu.Kırdığım veya incittiğim biri varsa şimdiden çok özür dilerim. | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 11:13 pm | |
| Ya pardonda ben ölüm yiyenlerden bu olsun bu olmasın demiyorum. Öğrencilerin ö.yiyen olması özelliklede 1. sınıfta yasaktır diyorum. Dönemi erken bitirmemizin nedeni öğrencilerin az olması. Birde ö.yiyen olurlarsa öğrenci kim kalcak? Aynı zamanda artık birden fazla rütbeye sahip olunması admin tarafından kaldırıldığı için (henüz uygulanmaya başlanmadı..) hem öğrenci hem ölüm yiyen olunmuyor. En azından 15 yaş sınırı gerekiyor... | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 11:31 pm | |
| | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: İstekler C.tesi Ara. 29, 2007 7:25 pm | |
| Ya beni ölüm yiyen grubuna üye yaparsanız çok memnun olurum ve de rütbemi verirseniz. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler C.tesi Ara. 29, 2007 8:07 pm | |
| Aramıza Hoşgeldin Ashley Tisdale | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: İstekler C.tesi Ara. 29, 2007 8:57 pm | |
| {Hoşbulduk} Nesse konu spamasın | |
|
| |
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 2:20 pm | |
| Ben şahsen imla kurallarına çok dikkat ederim ve türkçenin doğru kullanımına.O nedenle sitede bulduğum yanlışlıkları buraya yazıyorum ve düzeltilmesini taleb ediyorum.
1.Sİtenin anasayfasında , siteye ilk girene hitap eden ve yanlış bir kelime."Herkez" değil "Herkes"olmalıdır. 2.Alımlar bölümünün altında "Öğrenci alımları dışında; Profeösr, s. bakanı...vs.vs. olacağı bölüm.." yazısının "profeösr" kelimesi yanlıştır.Yerine "profesör"olmalıdır.
başka yanlış buldukça burda belirteceğimdir. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 5:49 pm | |
| Herkes ikinci bir karakter alırsa bence (not sistemi falan yüzünden öğrencilerin profesör karakter alması haksızlığa sebep olur belirteyim ama bakanlık vs vs olabilirler o sorun olmaz) karakter açığı azalır ve her karakter birden fazla meslek edinmek zorunda kalmaz.(not:ö.y.lik ve zümrüdüanka yoldaşlığı meslek değil) | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 5:54 pm | |
| - Searlus Gaius L'Ombre demiş ki:
- Herkes ikinci bir karakter alırsa bence (not sistemi falan yüzünden
öğrencilerin profesör karakter alması haksızlığa sebep olur belirteyim ama bakanlık vs vs olabilirler o sorun olmaz) karakter açığı azalır ve her karakter birden fazla meslek edinmek zorunda kalmaz.(not:ö.y.lik ve zümrüdüanka yoldaşlığı meslek değil) Katılıyorum.Hiç bakanlık çalışanı yok mesela... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 6:53 pm | |
| - Sarah Kristin R. L'Ombre demiş ki:
- Ben şahsen imla kurallarına çok dikkat ederim ve türkçenin doğru kullanımına.O nedenle sitede bulduğum yanlışlıkları buraya yazıyorum ve düzeltilmesini taleb ediyorum.
1.Sİtenin anasayfasında , siteye ilk girene hitap eden ve yanlış bir kelime."Herkez" değil "Herkes"olmalıdır. 2.Alımlar bölümünün altında "Öğrenci alımları dışında; Profeösr, s. bakanı...vs.vs. olacağı bölüm.." yazısının "profeösr" kelimesi yanlıştır.Yerine "profesör"olmalıdır.
başka yanlış buldukça burda belirteceğimdir. evet bunu bende belirtmiştim | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 7:12 pm | |
| Lisa Murder,, hem sihir bakanı hemde profesör.. Ama 2. sezon bunlardan birini seçmek zorunda kalacak çünkü 1den fazla rütbe alınmayacak ama evet ö.y. ve zay. meslek değil.. Ve bence bunların başvuruları gizli(PM) yapılmalı ve rütbeye yazılmamalı.. | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 7:25 pm | |
| hem öy hem zay nasıl oluyoki? | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 7:41 pm | |
| Ya tabikide ikisi olamaz.. İkiside meslek değil anlamında söyledim ben... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 7:52 pm | |
- Ben şahsen imla kurallarına çok dikkat ederim ve türkçenin doğru kullanımına.O nedenle sitede bulduğum yanlışlıkları buraya yazıyorum ve düzeltilmesini taleb ediyorum.
başka yanlış buldukça burda belirteceğimdir. Bir admin herhangi bir cevap vermeyene kadar mesajımı yenileyeceğim.Çünkü önemli bir yanlış bence.Kesin düzeltilmeli. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 8:07 pm | |
- Sarah Kristin R. L'Ombre demiş ki:
başka yanlış buldukça burda belirteceğimdir. Bir admin herhangi bir cevap vermeyene kadar mesajımı yenileyeceğim.Çünkü önemli bir yanlış bence.Kesin düzeltilmeli. +1 canım | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 8:10 pm | |
| Ayrıca nedne Sarah'ın rütbesi yok? | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 8:11 pm | |
| - Mattéo G. F. Alacran demiş ki:
- Lisa Murder,, hem sihir bakanı hemde profesör.. Ama 2. sezon bunlardan birini seçmek zorunda kalacak çünkü 1den fazla rütbe alınmayacak ama evet ö.y. ve zay. meslek değil.. Ve bence bunların başvuruları gizli(PM) yapılmalı ve rütbeye yazılmamalı..
Tamam o halde herkesin 2.bir karakteri olsun çünkü o zaman çok eksik olacak.Eğer ikisi arasında bir seçim yapmam lazımsa profesörlüğü seçerim heralde.Herneyse bunu daha sonra düşünürüz ama 2 karakter meselesini gözden geçirin derim.Çünkü bakanlık çalışanı yok ve herkes 2. mesleğini bırakırsa birçok ksik olacak... | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 8:17 pm | |
| Zaten okul hemen açılmayacakki.. En azından 3 hafta boşluk olacak. Bol bol üye toplamamız gerekiyor bu yüzdende.. 2 karakter meselesine bende olumlu bakıyorum ama adminler pek ilgilenmedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 8:23 pm | |
| - Amy Lee demiş ki:
- Ayrıca nedne Sarah'ın rütbesi yok?
Rütbemin olmamasının sebebi sanırım siz 2. yıla geçtiğinizde ben 1. yılda olacağım.Sanırım ondan. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 31, 2007 9:20 pm | |
| | |
|
| |
| İstekler | |
|