| İstekler | |
|
+13Ashley Tisdale Deny Fear Melody Y. Black xd Avril Lavigne David Unicorn Mattéo G. F. Alacran Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Amy Lee Maynard J. Lotthenburg Kioko Y. Devilish Ronald Weasley 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: İstekler Salı Ocak 01, 2008 3:26 pm | |
| - Eragon James Black demiş ki:
- Sarah Kristin R. L'Ombre demiş ki:
- Sarah Kristin R. L'Ombre demiş ki:
- Ben şahsen imla kurallarına çok dikkat ederim ve türkçenin doğru kullanımına.O nedenle sitede bulduğum yanlışlıkları buraya yazıyorum ve düzeltilmesini taleb ediyorum.
1.Sİtenin anasayfasında , siteye ilk girene hitap eden ve yanlış bir kelime."Herkez" değil "Herkes"olmalıdır. 2.Alımlar bölümünün altında "Öğrenci alımları dışında; Profeösr, s. bakanı...vs.vs. olacağı bölüm.." yazısının "profeösr" kelimesi yanlıştır.Yerine "profesör"olmalıdır.
başka yanlış buldukça burda belirteceğimdir. Bir admin herhangi bir cevap vermeyene kadar mesajımı yenileyeceğim.Çünkü önemli bir yanlış bence.Kesin düzeltilmeli.
+1 canım Düzelene kadar hergün hatırlatacağım. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: İstekler Salı Ocak 01, 2008 3:37 pm | |
| Yha şu ölüm yiyenlerin grup rengi hiç belli olmuyor.Bence eskisi gibi yapın ya da gözükecek bir renk koyun bence ama. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: İstekler Salı Ocak 01, 2008 3:38 pm | |
| Tamam yaptım D.o yuda yapıyorum Tamam Amy Düzeltiyorum... | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ocak 03, 2008 10:23 pm | |
| Eragon acaba imzanı biraz küçültebilir misin? Çok yer kaplıyorda...
Birde Alımlar bölümündeki gereksiz başlıkların temizlenmesini istiyorum. Çok karmaşık. Profesör alımlarıda açılsın. Profesör eksikleri var çünkü.. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ocak 03, 2008 11:20 pm | |
| Hangi Profesörlükler Eksik... | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ocak 04, 2008 12:24 am | |
| Yahu şu bir kişiye üç beş dükkan verilmesi biraz abartı olmamış mı? Tamam dükkanları başkası alana kadar idare etsin ama bir dükkanı hariç diğerleri geçici olamaz mı? Bence düşünün bunu. Ayrıca Eragon bak gezinirken ne buldum ? -> İksir Profeöserü ? -> KSKS Profesörü ? -> Biçim Değiştirme Profesörü | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ocak 04, 2008 12:28 am | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ocak 04, 2008 12:38 am | |
| yaw bizi bakkalmıza mod yapmanın nesi zor anlamadım Artık kitaplarımı tozlu raflardan çıkarıp :zevklesırıtanpsikopatkitapkurdusmili: şölee düzene koymak istiyorum ayrıca bana ikinci karakterimi alabilir miyim konusunda hala birşey demedin (ne çok şey istiyorum bak demiştim sana yandın diye nıhohaha ) | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ocak 04, 2008 12:40 am | |
| ikini karakter ??? öm ile gelsene lem kuzu | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ocak 04, 2008 12:44 am | |
| Geldim ömye caniko (erkek karakterle yazınca acayip oluyor gerçi ama çaktırma ) | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ocak 04, 2008 1:44 pm | |
| Ayh.. Ama olmamış ki.. Ben hala dondurmacı dükkanıma mod olamadım. Ne yane illa dondurmaları alıp tezgah mı açmalıyım | |
|
| |
| İstekler | |
|