| İstekler | |
|
+13Ashley Tisdale Deny Fear Melody Y. Black xd Avril Lavigne David Unicorn Mattéo G. F. Alacran Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Amy Lee Maynard J. Lotthenburg Kioko Y. Devilish Ronald Weasley 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ara. 21, 2007 3:48 am | |
| Ya çok saçma Prof. Avril Lvigne ölmesin lütfen.Ayrıca lütfen kural ekleyin herkes her önüne geleni öldürmesin.Öyle olura herkes birbirini öldürür ki.Çok sçama bence ölmesin yaa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ara. 21, 2007 10:31 am | |
| - Mattéo G. F. Alacran demiş ki:
- Onur Kırış-Tokio Hotel-Aslı Enver resimlerinin kaldırılmasını istiyorum. Hadi TH ile Aslı neysede, o zibidinin resmini görünce midem bulanıyo yaa.. (: Adil olması içinde hepsinin kalkması gerek..
o zaman aynaya bakıncada miden bulanıyordu azını topla |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ara. 21, 2007 1:13 pm | |
| Ya oldukça saçma ama her önüne gelen herkesi öldürcekmi.Ben buna karşıyım.Ayrıca burası bir site film değil Eragon. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ara. 21, 2007 1:44 pm | |
| Site olduğunu biliyorum ama yetişkinlerden her öenüne geleni öldürecek diye bir şey yok o zamna savaşmasınlar bir birleriyle yada Rp yapmasınlar | |
|
| |
Avril Lavigne
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 30 Rp Partneri : eh zamanla oda olur Mücadelede Tarafı : yok En Belirgin Özelliği : Ravenclaw Mezunu Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: İstekler Cuma Ara. 21, 2007 1:49 pm | |
| Ya tamam bu konu çok uzadı.Eragon çimlerin üzerine bir göz at istersen. | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler C.tesi Ara. 22, 2007 9:22 pm | |
| Okuldaki eğitim yılının bitmesini istiyorum. Her binadan 5 öğrenci olunca başlamalıydı. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: İstekler Paz Ara. 23, 2007 2:15 am | |
- Okuldaki eğitim yılının bitmesini istiyorum. Her binadan 5 öğrenci olunca başlamalıydı.
Çok saçma bence.Başta söyeseydiniz daha iyi olurdu.Yani o kadar zaman geçti artık kapanması saçma olur. | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: İstekler Paz Ara. 23, 2007 9:38 am | |
| bencede çok saçma o kadar boşuna mı uğraştık | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: İstekler Paz Ara. 23, 2007 10:12 am | |
| | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Paz Ara. 23, 2007 12:39 pm | |
| - Prof.Oskiyano Evans demiş ki:
- bencede çok saçma o kadar boşuna mı uğraştık
Siz demiyor muydunuz, öğrenciler dersliklere gelmiyor diye. Sizin dersinize giren kaç öğrenci var? Benim okul açılmadan önce okul yönetimi ile ilgili bir yetkim yoktu. Bunu söylemek bana düşmezdi. Ayrıca aniden açıldı. Öncelikle Hogwarts Express'te biraz RP yapılmalıydı. Balo birkaç gün sürmeliydi... Saçma diyorsunuzda dersler eğlenceli geçiyor mu bari? | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: İstekler Paz Ara. 23, 2007 3:32 pm | |
| dersimde 12-13 öğrenci var.Şu an önemli olan eğlence değil eğitim. | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ara. 24, 2007 4:59 pm | |
| - Amy Lee demiş ki:
- Mattéo G. F. Alacran demiş ki:
- Okuldaki eğitim yılının bitmesini istiyorum. Her binadan 5 öğrenci olunca başlamalıydı.
Çok saçma bence.Başta söyeseydiniz daha iyi olurdu.Yani o kadar zaman geçti artık kapanması saçma olur. Bence de herşey baştan söylenseydi olabilirdi.. Herşeye de baştan başlamak zor olacağı için biraz zor... Bence... | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 26, 2007 12:13 am | |
| - Prof.Oskiyano Evans demiş ki:
- dersimde 12-13 öğrenci var.Şu an önemli olan eğlence değil eğitim.
Buraya üye olan insanların bilmem ne büyüsünü öğrenmeleri onlara bir yarar sağlamaz. Burada eğlenmek için üye olmdular. Boş zamanlarında hayal güçlerini çalıştırmak için. Eğitimde sadece bir alt başlık.. Her neyse ben Alımlar bölümüne mod. olmak istiyorum. Seçim yapmak için değil o adminin görevi zatende gereksiz başlıkları silmek için.. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 26, 2007 1:19 am | |
| Alımlar & Aile Seçimleri & Lejant & İstek, şikayet Bölümlerine Mod Olabilrimiymi İlgilenmek İçin Belki Alımlarıa Yapamzsınız Ama Eğer Yaparsanız Sevinirim | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 26, 2007 8:09 pm | |
| Ben zaten her yere mod'um buna gerek olacagini sanmiyorum bide Eragon sen karanlik Lord olmak mi istiyordun bide.. | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 26, 2007 11:43 pm | |
| Ya ama ben sadece Alımları istemiştim. Gereksiz başlıklar var ve profesör açıkları vs. ordan yapılması gerekirken duyurularda yapılıyor. Bu saçma değil mi? O yüzden istemiştim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 26, 2007 11:51 pm | |
| Ben boyle bir istek almadim.. | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Çarş. Ara. 26, 2007 11:57 pm | |
| Nasıl yani? Alımlar bölümüne mod. olmak istediğimi yazmıştım. Hani Eragon fazla uçmuşta | |
|
| |
| |
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 12:05 am | |
- Alımlar bölümüne mod. olmak istiyorum. Seçim yapmak için değil o adminin görevi zatende gereksiz başlıkları silmek için..
| |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 3:49 pm | |
| O zaman Seherbaz Da olabilmeli | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 4:16 pm | |
| - Deny Fear demiş ki:
- O zaman Seherbaz Da olabilmeli
Yok artık seherbazlık meslek.Ama ö.y meslek sayılmaz. | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: İstekler Perş. Ara. 27, 2007 5:08 pm | |
| Ama ölümyiyenler böle simsiyah olup uçuyor o zaman isteyende seherbaz gibi bembeyaz olup uçabilsin ? | |
|
| |
| İstekler | |
|