| Çimlerin Üstünde | |
|
+21Deny Fear xd Serah Cesilla Asher David Unicorn Avril Lily S.Gaunt Hilary Potter Shaina Twain Breeze Angelina Potter marry Potter Melody Y. Black ashley Potter Maynard J. Lotthenburg Avril Lavigne Sammy Potter Hermione Granger Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Ronald Weasley Eva J. Akira Kaulitz Francesca V. Panarello Amy Lee 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:20 pm | |
| yani yoktu,sende sırlarını paylaşabilir ve dertlerini anlatabilirsin anlaştık...?? hiç arkadaşı yoktu şu ana kadar ondan belkide kendini garip hissediyodu...
| |
|
| |
Avril Lily S.Gaunt 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 194 Rp Partneri : Aranıyo!! Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:22 pm | |
| Avril yatakhaneden çıkmıştı.Yürüyordu.İleride Amy ve Tarja'yı gördü.Yanlarına doğru ilerledi. ''Selam kızlar nasılsınız'' dedi.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:23 pm | |
| selam avril,n'aber avril'ın sadece ismini biliyordu daha önceden hiç konuşmamaışto onla... | |
|
| |
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:24 pm | |
| Hilary havanın soğuduğunu farketti.Kardesine dönerek: Angelina,ben çok üşümeye başladım.Hadi gidelim.Hem sana anlatacaklarım var''dedi. Hilary ve Angelina birbirleriyle kol kola girerek göl kenarını terk ettiler. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:24 pm | |
| Amy, gülümseyerek cevapladı 'Anlaştık' dedi Tarja'ya gülümseyerek.'Şey... hiç Kim-Olduğunu-Bilirsin-Sen'i gördünmü? Yani görmüşsündür mutlaka ama bir sorayım dedim.' dedi Amy.Ama 'O' ndan bahsetmek bile tüylerini ürpertiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:25 pm | |
| Avril Tarja'ya döndü. ''İyiyim sen nasılsın'' dedi. Avril aslında iyi değildi ama öle sölemişti..... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:27 pm | |
| iyiyim,inanmış gibi yapıcam... amy'e döndü hayır görmedim,görmekte istemem zaten... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:29 pm | |
| Amy, biraz korkmuş gibi görünüyordu.'Ben görmüştüm.Ama bir kere.Gerçekten çok korkutucuydu.' dedi Amy, Sonra yanlarına gelmiş olduğunu farkettiği Avril'e döndü. 'Eh iyi sayılır da sen pek iyi görünmüyor gibisin.Birşey mi oldu?' | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:31 pm | |
| Avril Amy'ye döndü. ''Yok mühim bir şey değil'' dedi. Avril kaç gündür kendini iyi hissetmiyordu.Heralde bu Ölüm Yiyen olduğu için kaynaklanıyordu... | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:36 pm | |
| Amy, biraz sessiz gibi duruyordu.Daha sonra etrafına bakındı ve tekrar kızlara döndü 'Kızlar ben biraz dolaşıp okula döneceğim.Siz devam edin, sonra görüşürüz.' dedi ve Tarja ile Avril'e el sallayarak biraz dolaşmaya gitti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:39 pm | |
| Avril Amy'nin gittiğini gördü.Tarja'ya döndü. ''Eee senin sadece ismini biliyorum sende benim öle olmalısın'' dedi. ''Beni zamanla tanımaya başlarsın bende seni ama aynı binada olmamız iyi anlaşacağımız anlamına gelir'' dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:46 pm | |
| başka ortak yanlarımızda var...dimi? avril'a bakıp gülümsedi peki...hmm...en çok hangi dersi seviyosun?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:50 pm | |
| Avril Tarja'ya döndü. ''Aslında en az ödevi kim verirse'' dedi. ''Ama İksiri severim'' dedi. ''Ya sen'' dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:55 pm | |
| ben...kehanet ve muggle bilileri az birazda sihir tarihi.aritmasiden nefret ederim!!, peki en çok hangi prof.? sonra avril'a baktı,onu sıkmak istemiodu ama insanları en ii sevdii şeylerden tanıyabilirdi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 6:58 pm | |
| Avril düşündü. ''Hmm Melody Black ve Prf.Bill Kaulitz'' dedi. Avril Tarja'ya döndü. ''Müzik dinlemeyi severmisin'' dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:02 pm | |
| tabii ki ama muggle grupları falan...sen kesin seviyosun saçlarıyla oynamya başladı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:03 pm | |
| Avril düşünmeden cevap verdi. ''Kesinlikle '' dedi. ''Aslında ben bateri çalıyorum'' dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:07 pm | |
| bende,desem inanırmısın!!ayrıca gitar da çalıyorum,ama bateri daha iyi... dedi ve bi şarkı mrıldanmaya başladı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:08 pm | |
| Avril Tarja'ya gülümsedi. ''Hey varmısın bir grup kurmaya'' dedi. Avril bunu uzun zamandır düşünüyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:11 pm | |
| aklımı okudun desem,tabiiki varım!!peki solist? çok sevinmişti,hayallerinden biriydi.... isim hiç düşündün mü? out:cidden düşünüodm ama | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:12 pm | |
| Out:Bende=) Avril Tarja'ya döndü. ''Ee sne varsın ben varım söleriz işte'' dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:15 pm | |
| sesim berbattır söliyim!!bence amy'yede söliyelim belki ondanda bişi çıkar?? bi günde bu kadar güzel şey ona fazla gelmişti ama itrazı yoktu... | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:15 pm | |
| Amy, ödevlerini erken bitirip, hemen göl kenarına koşmuştu.Ama her zaman oturduğu çimlere doğru ilrlerken Tarja ve Avril'in koyu sohbete girdiğini gördü.Hemen yanlarına koşarak 'Hey kızlar nasılsınız bakalım.Ödevlerim çabuk bitti yanınıza gekdim.Sohbet koyu gibi, ne konuşuyorsunuz bakalım?' diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:16 pm | |
| Avril Tarja'ya döndü. ''Tamam hem benim yazdığım bir kaç parçada var'' dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:18 pm | |
| hömm...iyi o zamanda bateri senin yanında diildir dimi?gitar yatakhanede. yakında uçmya başlıcaktı çok mutluydu... | |
|
| |
| Çimlerin Üstünde | |
|