| Çimlerin Üstünde | |
|
+21Deny Fear xd Serah Cesilla Asher David Unicorn Avril Lily S.Gaunt Hilary Potter Shaina Twain Breeze Angelina Potter marry Potter Melody Y. Black ashley Potter Maynard J. Lotthenburg Avril Lavigne Sammy Potter Hermione Granger Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Ronald Weasley Eva J. Akira Kaulitz Francesca V. Panarello Amy Lee 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Avril Lily S.Gaunt 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 194 Rp Partneri : Aranıyo!! Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:20 pm | |
| Avril Tarja'ya döndü. ''Yatakhanede ama bavulda büyük bavulumda'' dedi. Amy gelmişti. ''Hiç sadece grup kurmaya karar verdik snde solistisin'' dedi. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:21 pm | |
| Amy, ikiliye baktı ve 'Gerçektende koyu sohbet.Bakalım beni farkeden çıkacakmı?' dedi Amy.'Bu arada ne gitarından bahsediyordun Tarja?' | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:22 pm | |
| grup!kabul ettin varsayarak,grup ismini soruyorm! amy'e bakıp gülümsedi... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:26 pm | |
| Amy, sevinçle Avril ve Tarja'ya baktı. 'Kızlar ne zamandır bir grup kurmayı düşünüyordum.Ayrıca solist olabilirim gerçekten iyi şarkı söylediğimi söylerler.Ama küçük bir sorun var.Eh her grubun bir adı vardır.Ne koymayı planlıyorsunuz?' ~out~gerçekten düşünüyordum iyi denk geldi yha | |
|
| |
Avril Lily S.Gaunt 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 194 Rp Partneri : Aranıyo!! Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:28 pm | |
| Avril gülümsedi. ''Şimdi ben söledim Tarja'nında aklındaymış ne zamandır'' dedi. ''Hmm gurubun adı bakalım bi sizce ne olabilir'' dedi... | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:28 pm | |
| out:abi baksanıza hepimiz aynı şeyi düşünüyomuşz!!!=))kardesmiis yksa? <in>yatakhaneye gidelimmi!orda daha iyi olur!! grup ismini düşünüyordu... | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde C.tesi Ara. 22, 2007 7:33 pm | |
| Amy, biraz düşündükten sonra tekrar kızlara döndü 'Tarja haklı bencede yatakhaneye gidelim.' dedi.Daha sonra o,Tarja ve Avril yatakhanenin yolunu tuttu. | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 11:53 am | |
| David güzel bir sabah gölü izlemek için çimlerin üzerine uzanır. Aslında gölü izlemeye gelmişti fakat gökyüzü de bu sabah ona çok güzel görünüyordu.Güzel bir gün diye düşündü. | |
|
| |
ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 11:55 am | |
| ashley bugün çook mutluydu gölün sakin olucağını düşünerek göle gitmişti çimlere uzanan davidi gördü ve gülümseyerek selam ddi . | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 11:58 am | |
| David de " selam " dedi " ne kdar güzel bir gün deil mi?" diye ekledi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 11:59 am | |
| ashley davide katılıyordu gün çok güzel başlamıştı gülümseyerek bencede dedi. | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 12:01 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 12:03 pm | |
| ashley iyiyim ya sen nasılsın dedi.... | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 12:06 pm | |
| David " bende iyiyim " dedi ve birden heyecanlandığını farketti.Bu heyecanım ne diye düşünüyordu.Birden Ashley ile göz göze geldi.Heyecanı giderek daha da arttı.Ashley'nin gözleri ona eskisinden daha da güzel görünüyordu.Ashley'e bakıp gülümsedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 12:09 pm | |
| Ash da David öle bakınca heyecanlanmıştı oda davide baktı ve içtenlikle gülümsedi
| |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 12:12 pm | |
| David Ashley'e heyecanlı bir gülümsemeyle gülmeye devam etti ve "sende yanıma oturmaz msın?" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 12:18 pm | |
| Ashley davide gülümseyerek çok isterdim ama gitmem lazım dedi.......sende geliyormusun | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 12:20 pm | |
| " olur " dedi ve Ashley ile beraber oradan ayrıldılar. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 1:55 pm | |
| Amy, yavaş yavaş göle doğru ilerliyordu.Nedense o gün çok canı sıkılmıştı.Biraz göl kenarında gezindikten sonra yorulup, ilerideki çimlere doğru yürüdü.Çimlerin üzerine oturduğunda sağ tarafında yerde açmış küçücük bir çiçek olduğunu görünce, kendi kendine gülümsedi.Ama çiçeği, kıyp da koparamamıştı.Sonra bakışlarını göle çevirdi.Yine hayallere dalıyordu. | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| |
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 2:11 pm | |
| Amy, yine her zamanki gibi dalgındı.İrkilerek karşısında duran Gryffindor'lu gence baktı.'Selam.' dedi.Onu daha önce gördüğünü sanmıyordu.'Şey.. sanırım seni daha önce hiç görmemeiştim.Adım Amy... Amy Lee.Ya senin adın nedir?' | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 2:13 pm | |
| "Bn ron yani ronald ee ronald weasley" dedi ron hafiften saçmalayarak... "gryffindordanım... ya sn hangi binadasın?" die ekledi | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 2:23 pm | |
| Amy, gence gülümseyerek baktı.'Ben Slytherin'liyim.' dedi Amy gülümsemesini sürdürerek.'Ama Slytherin'li kızlar gibi değilim, çok farklıyım.Beni tanıdıkça farkedeceksin.Bu arada adını bir yerden duymuştum ama... sanırım saçmalamaya başladım.' dedi Amy, hala gülümsüyordu.'Ben arkadaş canlısı biriyimdir.Yani buradaki çoğu kişi benim dostumdur ama hakiki kankalarım dediğim sadece birakaç kişi var.Belki tanıyorsundur.Ginny ve David Gryffindorlu, Tarja ve Avril Slytherinli tanıştınmı bilmeme, bir de Fiona Lily var çok cana yakın bir kızdır, ayrıca neşelidir de oda Hufflepuff'lı.Ben ona Lily diyorum.Aslında hayatta en çok değer verdiğim şey dostlardır.Ayrıca ağlamaktan nefret ederim.Bana teslim olmakmış gibi geliyor.Oysa kalıp savaşmak daha cazip beşm için.Bu arada afedersin başını ağrıttım, bazen böyle çenem düşüyor da.' dedi Amy, önüne gelen saçlarını kulağının arkasına attı.'Hep ben kendimi tanıttım biraz da sen tanıt.' | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 2:31 pm | |
| Ron amy yi dinledikten snra cevap vermek için ağzını açtı ""ginny ve fionayı tanıorum" dedi "hatta fionayı tanımakla kalmıyıp çıkıorumda" biraz saçma bi cümle olmuştu sanki ama ron boşverdi ve devam etti "kndimi tanıtmaya gelince müzik dinlemeyi severim ayrıca bateri çalıorum" dedi hava atarcasına "ağlamayı bnde sevmem bna göre ağlamak zayıflık belirtisidir ayrıca kimseden özür dilemem biliorum özür dilemek büyüklüktür ama prensip meselesi" dedi ve sırırttı "çevrem tarafından sevilen ,arkadaş canlısı ve cana yakın biriyim..." "bazıları ukala olduğumu söler kendime güvenimyerindedir girişken ama aynı zamanda çok üşengeçim..." "komik sempatik ve espiriliyim biraz kendini beğenmiş gibi oldu sanırım" hafiften yüzünü buruşturdu snra devam etti "kıskanç sayılmam pek ama koruyucu bi yapım var yani kısacasıı bana bulunmaz hint kumaşıda diebilirizz" dedi ardından küçük bi kahkaha attı | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz Ara. 23, 2007 2:39 pm | |
| Amy, bulunmaz hint kumaşı sözünden sonra kısa bir kahkaha attı.'Gerçekten tam benim kafadansın.Ayrıca müziğe bende bayılırım.Ama şarkı söylemeyi severim.Sesimin güzel olduğunu söylerler.' dedi Amy, biraz neşesi yerine gelmişti.'Bu arada senin adını nereden duyduğumu çıkarttım.Lily söylemişti ve tabiki benim unutkan kafam bu kadar alıyor.' dedi gülerek.Biraz saçmalamaya başladığını düşünüyordu.'Galiba saçmalamaya başladım.Herneyse, bu arada asıl olarak nerelisiniz?' | |
|
| |
| Çimlerin Üstünde | |
|